Over ons

A.T.O. LOGISTICS

Planners

ATO Logistics beschikt over een team van doorgewinterde planners. Wij zijn flexibel, weten wat voor u belangrijk is en zijn altijd bereid om u in te lichten over de voortgang van uw transport. Ons plannersteam regelt de kortst mogelijke transittijd van uw transport en kan u te woord staan in het Engels, Duits, Zweeds en Frans. Informeer vrijblijvend naar de transittijd van uw transport.

Chauffeurs van ATO Logistics

Wij werken uitsluitend met vaste chauffeurs. Deze kennen de trajecten Nederland-Zweden en Zweden-Nederland. Ze zijn vertrouwd met onze hoge kwaliteitseisen. Voor het transport van gevaarlijke stoffen zetten we chauffeurs in met een ADR-diploma.

Milieuvriendelijk

Wij voeren een milieuvriendelijk beleid. Onze trailers rijden nagenoeg altijd met een beladingsgraad van 100%. De routes worden zo gepland dat het aantal ‘lege kilometers’ wordt beperkt. De trekkers voldoen aan de minimale Euro-norm.

Jaar ervaring
0
Trailers beschikbaar
0
Pallets per trailer
0

GPS-SYSTEEM

Elke oplegger is voorzien van een gps-systeem. Zo kunnen we uw zending op elk moment traceren. Bij vertrek ontvangt u desgewenst een inlogcode, waarmee u ook zelf uw lading kunt volgen.

Vragen of meer weten over onze planning?