Transport Zweden

Specialist transport Zweden

ATO Logistics is gespecialiseerd in expeditie en transport naar Zweden. De trailer gaat vanaf het laadadres direct naar de ferry en wordt verscheept als compleet span inclusief chauffeur. Aansluitend wordt er gelost op plaats van bestemming. Deze werkwijze garandeert een continue begeleiding van het transport en de kortst mogelijke transittijd van uw transport naar Zweden.

Prijsopgave transport Zweden

Voor het berekenen van de tijd en de kosten van uw transport naar Zweden werken wij met zones. Met behulp van ons Zone-Transit schema kunt u zelf het aantal zones vaststellen voor een ruwe schatting van de transittijd van uw transport. Wilt u geheel vrijblijvend een nauwkeurige offerte voor transport Zweden dan kunt u contact opnemen met de afdeling Planning.

TRANSPORT SCANDINAVIË

Naast transport naar Zweden verzorgen wij uiteraard ook uw transport van en naar de overige landen in Scandinavië: Noorwegen, Denemarken en Finland. Daardoor breidt het aantal goede contacten op deze trajecten zich snel uit. Vraag meer informatie over de mogelijkheden van transport naar Scandinavië bij onze afdeling Planning.

Vragen of meer weten over onze planning?